Termeni de utilizare

TERMENI DE UTILIZARE

Ultima actualizare 15 mai 2022

CUPRINS

1. ACORD CU TERMENII

2. VALABILITATEA ŞI VERIFICAREA PRESCRIPŢIEI

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

4. DECLARAȚII UTILIZATORULUI

5. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

6. PRODUSE

7. CUMPĂRĂRI ȘI PLATĂ

8. POLITICA DE RETURNARE ȘI RESTITUIRE

9. ACTIVITĂȚI INTERZISE

10. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

11. GHID PENTRU REVIZII

12. SOCIAL MEDIA

13. DEpuneri

14. SITE-URI ȘI CONȚINUT DE LA TERȚI PĂRȚI

15. MANAGEMENTUL SITE-ULUI

16. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

17. DURATA ŞI ÎNCHEIAREA

18. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPĂRI

19. LEGEA APLICABILĂ

20. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

21. CORECTII

22. DISCLAIMER

23. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

24. DESPĂGUBIREA

25. DATE UTILIZATOR

26. COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMĂTURI

27. UTILIZATORII ȘI REZIDENȚII CALIFORNIA

28. DIVERSE

29. CONTACTAȚI-NE

1. ACORD CU TERMENII

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dvs., fie personal, fie în numele unei entități ('dvs.') și Backers Hub SRL, care desfășoară afaceri ca Hoolens (' Hoolens ', ' noi ', ' noi ' sau ' nostru ”), în ceea ce privește accesul și utilizarea site-ului web https://www.hoolens.com , precum și orice alt formular media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, „Site”). Suntem inregistrati in Romania si avem sediul social la Piata Presei Libere, corp A3, etaj 1, Bucuresti 013701 . Numărul nostru de TVA este RO44374503 . Sunteți de acord că, accesând Site-ul, ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACESTE TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI ȚI ESTE INTERZIS ÎN EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNCHEIAȚI UTILIZAREA Imediat.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate prin prezenta în mod expres prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări sau modificări la acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin continuarea utilizării site-ului după data la care sunt postați astfel de Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate în nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară. . În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru conformitatea cu legile locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 18 ani. Persoanelor cu vârsta sub 18 ani nu le este permis să utilizeze sau să se înregistreze pe Site.

 

 

2. VALABILITATEA ŞI VERIFICAREA PRESCRIPŢIEI

Hoolens vă poate vinde lentile doar pentru a) pentru care aveți o rețetă valabilă și au fost potrivite corect de către un medic oftalmolog, b) care se potrivesc cu prescripția dvs. și pe care le-ați purtat cu succes înainte.

Prin plasarea comenzii la Hoolens, recunoașteți că aveți o rețetă valabilă și neexpirată pentru lentilele de contact pe care le comandați. Prin finalizarea comenzii, confirmați că ați purtat cu succes lentilele de contact înainte și că comanda dvs. corespunde prescripției dvs. valabile pentru lentile de contact.

Conținutul site-ului nostru este informativ și nu este destinat să înlocuiască dispozitivele medicale profesionale. Vă rugăm să solicitați sfatul medicului dumneavoastră sau al altor furnizori de sănătate calificați dacă aveți întrebări despre îngrijirea ochilor dumneavoastră. Dacă aveți dureri, simptome, vedere încețoșată sau alte boli ale ochiului, consultați imediat medicul dumneavoastră.

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră deținută și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitățile, software-ul, design-urile site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafice de pe Site (colectiv, „Conținutul”) și mărcile comerciale, serviciul mărcile și siglele conținute în acestea („Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau ne sunt licențiate și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile privind concurența neloială din Statele Unite, legile internaționale privind drepturile de autor, și convențiile internaționale. Conținutul și mărcile sunt furnizate pe Site „CA AȘA ESTE” numai pentru informarea dumneavoastră și uz personal. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și nicio parte a Site-ului și niciun Conținut sau Mărci nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, traduse, transmise, distribuite, vândute, licențiate sau exploatate altfel în orice scop comercial, fără acordul nostru expres, prealabil, în scris.

Cu condiția să fiți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător, exclusiv pentru dvs. personal, necomercial. utilizare. Ne rezervăm toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres în și asupra Site-ului, conținutului și mărcilor.

4. DECLARAȚII UTILIZATORULUI

Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar; (3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (5) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel; (6) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (7) utilizarea de către dvs. a Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

5. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe Site. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil în alt mod.

6. PRODUSE

Facem toate eforturile pentru a afișa cât mai precis posibil culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor disponibile pe Site. Cu toate acestea, nu garantăm că culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile produselor vor fi exacte, complete, de încredere, actuale sau lipsite de alte erori, iar afișajul dumneavoastră electronic este posibil să nu reflecte cu acuratețe culorile și detaliile reale ale produse. Toate produsele sunt în funcție de disponibilitate și nu putem garanta că articolele vor fi în stoc. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment, din orice motiv. Prețurile pentru toate produsele pot fi modificate.

7. CUMPĂRĂRI ȘI PLATĂ

Următoarele sunt procesatorii noștri de plăți:

- PayPal

- Shopify Payment

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate prin intermediul Site-ului. În plus, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile despre cont și de plată, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată și data de expirare a cardului de plată, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Taxa pe vânzări va fi adăugată la prețul achizițiilor, așa cum considerăm că este necesar. Putem schimba prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi în euro.

Sunteți de acord să plătiți toate taxele la prețurile în vigoare atunci pentru achizițiile dvs. și orice taxe de expediere aplicabile și ne autorizați să percepem furnizorul de plăți ales pentru orice astfel de sume la plasarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli de preț, chiar dacă am solicitat sau primit deja plata.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași metodă de plată și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare sau de expediere. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după singura noastră judecată, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

8. POLITICA DE RETURNARE ȘI RESTITUIRE

Vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare postată pe site: [Link către politica dvs. de rambursare aici] înainte de a face orice achiziție.

9. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.

Înșelați, înșelați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.

Eluda, dezactivează sau interferează în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut în acesta.

În opinia noastră, ne disprețuiește, pătează sau dăunează în alt mod nouă și/sau Site-ului.

Utilizați orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, a abuza sau a răni o altă persoană.

Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.

Utilizați Site-ul într-o manieră incompatibilă cu orice legi sau reglementări aplicabile.

Angajați-vă în încadrarea neautorizată sau conectarea către Site.

Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă și bucuria de către orice parte a Site-ului sau modifică, deteriorează, perturbă, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Site-ului.

Angajați-vă în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricăror instrumente de extragere și extragere a datelor, roboți sau alte instrumente similare.

Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.

Încercați să vă uzurpați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.

Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate de schimb de grafice clare („gif”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcms”).

Interferiți, perturbați sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.

Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în a vă furniza orice parte a Site-ului.

Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.

Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.

Cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau alcătuiește în orice fel o parte a Site-ului.

Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de Internet, utilizați, lansați, dezvoltați sau distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără limitare, orice păianjen, robot, utilitar de trișare, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul sau utilizarea sau lansarea oricărui script sau alt software neautorizat.

Faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretenții false.

Utilizați Site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau utilizați în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice demers generator de venituri sau întreprindere comercială.

10. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Dvs. și Site-ul sunteți de acord că putem accesa, stoca, procesa și folosi orice informație și date personale pe care le furnizați, în conformitate cu termenii Politicii de confidențialitate și alegerile dvs. (inclusiv setările).

Prin trimiterea de sugestii sau alte feedback-uri cu privire la Site, sunteți de acord că putem folosi și împărtăși astfel de feedback în orice scop, fără a vă compensa.

Nu afirmăm nicio proprietate asupra Contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau declarație din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice zonă a Site-ului. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră la Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.

11. GHID PENTRU REVIZII

Vă putem oferi zone de pe Site pentru a lăsa recenzii sau evaluări. Când postați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) ar trebui să aveți experiență directă cu persoana/entitatea care este revizuită; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină blasfemie jignitoare sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau de ură; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referiri la activități ilegale; (5) nu ar trebui să fii afiliat cu concurenți dacă postezi recenzii negative; (6) nu trebuie să faceți nicio concluzie cu privire la legalitatea comportamentului; (7) nu puteți posta declarații false sau înșelătoare; și (8) nu puteți organiza o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, fie că sunt pozitive sau negative.

Putem accepta, respinge sau elimina recenzii la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a analiza recenzii sau de a șterge recenzii, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt susținute de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau punctele de vedere ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice revendicări, răspunderi sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei recenzii, ne acordați prin prezenta un drept și o licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără redevență, plătită integral, cesionabilă și sublicențiabilă de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloc, afișa, executa, și/sau distribuie tot conținutul legat de recenzie.

12. SOCIAL MEDIA

Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți la furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „Cont terță parte”) fie prin: (1) furnizarea contului dvs. terță parte informații de conectare prin intermediul Site-ului; sau (2) permițându-ne să accesăm Contul dvs. de terță parte, așa cum este permis de termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea fiecărui Cont de terță parte. Declarați și garantați că aveți dreptul să ne dezvăluiți informațiile de conectare la contul dvs. terță parte și/sau să ne acordați acces la contul dvs. terță parte, fără a încălca de către dvs. niciunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a aplicabilului. Cont de terță parte și fără a ne obliga să plătim vreo taxă sau să ne supunem oricăror limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terță parte al contului de la terță parte. Acordându-ne acces la orice Conturi ale unei terțe părți, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în contul dvs. terță parte („Rețeaua socială”) Conținut”) astfel încât să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., incluzând, fără limitare, orice liste de prieteni și (2) putem trimite și primi de la Contul dvs. terță parte informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când conectați contul dvs. cu contul terță parte. În funcție de Conturile de la terți pe care le alegeți și de setările de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de conturi de la terți, informațiile de identificare personală pe care le publicați în conturile dvs. de la terți pot fi disponibile pe și prin contul dvs. de pe site. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care un cont terță parte sau un serviciu asociat devine indisponibil sau accesul nostru la un astfel de cont terță parte este întrerupt de către furnizorul de servicii terță parte, atunci Conținutul rețelei sociale ar putea să nu mai fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului. Veți avea posibilitatea de a dezactiva oricând conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile dvs. de la terți. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU TERȚI FURNIZORI DE SERVICII ASOCIAȚI CU CONTURILE DVS. DE LA TERȚI PĂRȚI ESTE GUVERNATĂ NUMAI DE ACORD(E) DVS. CU ACEST TERȚI FURNIZORI DE SERVICII. Nu facem nici un efort pentru a revizui orice Conținut al rețelei sociale pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru acuratețe, legalitate sau neîncălcare și nu suntem responsabili pentru niciun Conținut din rețelele sociale. Recunoașteți și sunteți de acord că vă putem accesa agenda de adrese de e-mail asociată cu un cont terță parte și lista dvs. de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau tabletă numai în scopul identificării și informării acelor persoane de contact care s-au înregistrat și pentru a utiliza Site-ul. . Puteți dezactiva conexiunea dintre Site și contul dvs. terță parte contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin setările contului dvs. (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem orice informații stocate pe serverele noastre care au fost obținute prin intermediul unui astfel de cont terță parte, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate cu contul dumneavoastră.

13. DEpuneri

Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații referitoare la Site sau la Ofertele de pe piață („Trimiterile”) furnizate de dvs. sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală și vom avea dreptul la utilizarea și diseminarea fără restricții a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau despăgubire pentru dvs. Prin prezenta renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de Trimiteri și garantați prin prezenta că orice astfel de Trimiteri sunt originale cu dvs. sau că aveți dreptul de a trimite astfel de Trimiteri. Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a oricărui drept de proprietate asupra Trimiterilor dumneavoastră.

14. SITE-URI ȘI CONȚINUT DE LA TERȚI PĂRȚI

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul site-ului sau al ofertelor pieței) legături către alte site-uri web („Site-uri web ale terților”), precum și articole, fotografii, text, grafică, imagini, design, muzică, sunet, video , informații, aplicații, software și alte conținuturi sau articole aparținând sau care provin de la terți („Conținut de la terți”). Asemenea site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețea, corectitudinea sau caracterul complet și nu suntem responsabili pentru niciun site web terță parte accesat prin intermediul site-ului sau orice conținut al terților postat pe , disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensiv, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale sau conținute în site-urile web ale terților sau în conținutul terților. Includerea, conectarea la sau permiterea utilizării sau instalării oricăror site-uri web ale terților sau a oricărui conținut al unei terțe părți nu implică aprobarea sau susținerea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice Conținut al unei terțe părți, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să știți că acești Termeni de utilizare nu mai guvernează. Ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web la care navigați de pe Site sau care se referă la orice aplicație pe care o utilizați sau instalați de pe Site. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi prin alte site-uri web și de la alte companii și nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții care sunt exclusiv între dvs. și terțul aplicabil. Sunteți de acord și luați la cunoștință că nu susținem produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți feri de orice prejudiciu cauzat de achiziția dvs. de astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți ține inofensivi față de orice pierderi suferite de dvs. sau prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau care rezultă în orice fel din orice Conținut al unei terțe părți sau orice contact cu site-urile web ale terților.

15. MANAGEMENTUL SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să ia măsurile legale corespunzătoare împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, refuzați, restricționați accesul la, limitați disponibilitatea sau dezactivați (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminam de pe Site sau să dezactivăm în orice alt mod toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestioneze în alt mod Site-ul într-o manieră concepută pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita funcționarea corectă a Site-ului și a Ofertelor Pieței.

16. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate: _[Link către politica dvs. de confidențialitate aici]_. Folosind site-ul sau ofertele pieței, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni de utilizare. Vă rugăm să fiți informat că Site-ul și Ofertele Marketplace sunt găzduite în România. Dacă accesați Site-ul sau Ofertele pieței din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Site-ului, transferați datele dumneavoastră către România și sunteți de acord în mod expres ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

17. DURATA ŞI ÎNCHEIAREA

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A, ÎN UNICA NOASTRĂ DISCREȚIE ȘI FĂRĂ PREVIZARE ȘI RESPONSABILITATE, A RESPAZĂ ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A OFERTELOR DE PIAȚĂ (INCLUS SĂ BLOCAREA ANUMITE PERSOANE), LA ORICE ADRESĂ IP PENTRU ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIVE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITAȚII, ÎNCĂLCAREA ORICE DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂRII LEGII SAU REGULAMENT APLICABIL. PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE ȘI LA OFERTE DE PIAȚĂ SAU PUTEM ȘTERGERE CONTUL DVS. ȘI ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚIE PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ.

Dacă vă închidem sau suspendăm contul din orice motiv, vă este interzis să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă ați acționa în numele unei terțe părți. parte. Pe lângă încheierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără limitare, urmărirea despăgubirilor civile, penale și prin injoncțiune.

18. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPĂRI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe toate sau o parte din Ofertele pieței fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului sau a Ofertelor Pieței.

Nu putem garanta că site-ul și ofertele pieței vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul sau Ofertele pieței în orice moment sau din orice motiv, fără notificare. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Site-ul sau Ofertele Marketplace în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întreruperea Site-ului sau a Ofertelor Marketplace. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca să ne obligă să menținem și să sprijinim Site-ul sau Ofertele pieței sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

19. LEGEA APLICABILĂ

Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind Contractele pentru Vânzarea Internațională de Bunuri este exclusă în mod expres. Dacă reședința dumneavoastră obișnuită este în UE și sunteți consumator, aveți în plus și protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legii din țara de reședință. Backers Hub SRL și dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din București, ceea ce înseamnă că puteți face o reclamație pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în ceea ce privește aceste Condiții de utilizare în România sau în țara UE. in care locuiti.

20. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

 

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau reclamații legate de acești Termeni de utilizare (fiecare „Litigiu” și, în mod colectiv, „Litigiile”) aduse fie de dvs., fie de noi (individual, o „Parte” și, în mod colectiv, „Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Litigiu (cu excepția acelor Litigii prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal cu cel puțin treizeci (30) de zile înainte de inițierea arbitrajului. Astfel de negocieri informale încep cu notificarea scrisă a uneia dintre părți către cealaltă parte.

Arbitraj obligatoriu

Orice dispută care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulamentul de Arbitraj și Intern al Curții Europene de Arbitraj care face parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg, și care sunt în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a căror adoptare a acestei clauze constituie acceptare. Sediul arbitrajului va fi București, România. Limba procedurii este engleza. Regulile de drept material aplicabile sunt legea României.

Restricții

Părțile convin că orice arbitraj se va limita la Disputa dintre părți în mod individual. În măsura permisă de lege, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate ca orice Litigiu să fie arbitrat pe bază de acțiune colectivă sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate ca vreo dispută să fie adusă în calitate de reprezentativ în numele publicului larg sau al oricărei alte persoane.

  

Excepții de la negocierile informale și arbitrajul

Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale arbitraj obligatorii: (a) orice Litigii care urmăresc să impună sau să protejeze sau cu privire la valabilitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți; (b) orice Litigiu legat de, sau care decurge din, acuzații de furt, piraterie, invazie a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de reparare prin injoncțiune. Dacă această prevedere se dovedește a fi ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Litigiu care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții găsită a fi ilegală sau inaplicabilă și o astfel de dispută va fi decisă de o instanță cu jurisdicție competentă din instanțele enumerate pentru jurisdicția de mai sus, iar părțile convin să se supună jurisdicției personale a acelei instanțe.

21. CORECTII

Este posibil să existe informații pe Site care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu Ofertele pieței, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

22. DISCLAIMER

SITE-UL ESTE FURNIZAT CA ASA ȘI DISPONIBIL. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SERVICIILOR SITE-ULUI VA FI PE UNCUL RISC. ÎN MĂSURA TOTALĂ PERMISĂ DE LEGE, RENUNȚĂM LA TOATE GARANȚII, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGAȚIE CU SITE-UL ȘI UTILIZAREA ACESTORA DE DVS., INCLUSIV, FĂRĂ LIMITAȚII, GARANȚII IMPLICITE DE COMERCIABILITATE, ADECVENȚĂ PENTRU PARTICIPARE ȘI IMPLICITATE PENTRU UN PENTRU PENTRU PUNCȚIUNE. NU OFERIM GARANȚII SAU DECLARAȚII CU PRIVIRE LA ACURATEȚIA SAU COMPLETEZA CONȚINUTULUI SITE-ULUI SAU CONȚINUTUL ORICĂRII SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE ȘI NU NE VĂ ASUMAM NICIO RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (1) ERORI, INCONTACTE, ERORI ȘI ERORI. 2) RĂNIREA PERSONALĂ SAU DAUNEA PROPRIETĂȚII, DE ORICARE NATURĂ, REZULTATE DIN ACCESUL DVS. ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE A SERVERELE NOASTRE SECURITE ȘI/SAU ORICE INFORMAȚII PERSONALE ȘI/SAU INFORMAȚII FINANCIARE STOCATE ÎN ACEST, (4) ORICE ÎNTRERUPERARE SAU ÎNCETAREA TRANSMISIEI CĂTRE SAU DIN SITE, (5) ORICE BUNG, VIRUS, CAI TROIENI SAU APARATE CARE POT FI TRANSMIS CĂTRE SAU PRIN SITE DE ORICE TERȚ ȘI/SAU ( 6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE Orice FEL SUPORTATE CA REZULTAT UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUBLAT DISPONIBIL ÎN ALTRE MOD PRIN SITE. WE DO NOT WARRANT, ENDORSE, GUARANTEE, OR ASSUME RESPONSIBILITY FOR ANY PRODUCT OR SERVICE ADVERTISED OR OFFERED BY A THIRD PARTY THROUGH THE SITE, ANY HYPERLINKED WEBSITE, OR ANY WEBSITE OR MOBILE APPLICATION FEATURED IN ANY BANNER OR OTHER ADVERTISING, AND WE WILL NOT BE A PARTY TO OR IN ANY WAY BE RESPONSIBLE FOR MONITORING ANY TRANSACTION BETWEEN YOU AND ANY THIRD-PARTY PROVIDERS OF PRODUCTS OR SERVICES. AS WITH THE PURCHASE OF A PRODUCT OR SERVICE THROUGH ANY MEDIUM OR IN ANY ENVIRONMENT, YOU SHOULD USE YOUR BEST JUDGMENT AND EXERCISE CAUTION WHERE APPROPRIATE.

23. LIMITATIONS OF LIABILITY

IN NO EVENT WILL WE OR OUR DIRECTORS, EMPLOYEES, OR AGENTS BE LIABLE TO YOU OR ANY THIRD PARTY FOR ANY DIRECT, INDIRECT, CONSEQUENTIAL, EXEMPLARY, INCIDENTAL, SPECIAL, OR PUNITIVE DAMAGES, INCLUDING LOST PROFIT, LOST REVENUE, LOSS OF DATA, OR OTHER DAMAGES ARISING FROM YOUR USE OF THE SITE, EVEN IF WE HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. NOTWITHSTANDING ANYTHING TO THE CONTRARY CONTAINED HEREIN, OUR LIABILITY TO YOU FOR ANY CAUSE WHATSOEVER AND REGARDLESS OF THE FORM OF THE ACTION, WILL AT ALL TIMES BE LIMITED TO THE LESSER OF THE AMOUNT PAID, IF ANY, BY YOU TO US OR €100.00 EUROS. CERTAIN US STATE LAWS AND INTERNATIONAL LAWS DO NOT ALLOW LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE EXCLUSION OR LIMITATION OF CERTAIN DAMAGES. IF THESE LAWS APPLY TO YOU, SOME OR ALL OF THE ABOVE DISCLAIMERS OR LIMITATIONS MAY NOT APPLY TO YOU, AND YOU MAY HAVE ADDITIONAL RIGHTS.

24. INDEMNIFICATION

You agree to defend, indemnify, and hold us harmless, including our subsidiaries, affiliates, and all of our respective officers, agents, partners, and employees, from and against any loss, damage, liability, claim, or demand, including reasonable attorneys' fees and expenses, made by any third party due to or arising out of: (1) use of the Site; (2) breach of these Terms of Use; (3) any breach of your representations and warranties set forth in these Terms of Use; (4) your violation of the rights of a third party, including but not limited to intellectual property rights; or (5) any overt harmful act toward any other user of the Site with whom you connected via the Site. Notwithstanding the foregoing, we reserve the right, at your expense, to assume the exclusive defence and control of any matter for which you are required to indemnify us, and you agree to cooperate, at your expense, with our defence of such claims. We will use reasonable efforts to notify you of any such claim, action, or proceeding which is subject to this indemnification upon becoming aware of it.

25. USER DATA

We will maintain certain data that you transmit to the Site for the purpose of managing the performance of the Site, as well as data relating to your use of the Site. Although we perform regular routine backups of data, you are solely responsible for all data that you transmit or that relates to any activity you have undertaken using the Site. You agree that we shall have no liability to you for any loss or corruption of any such data, and you hereby waive any right of action against us arising from any such loss or corruption of such data.

26. ELECTRONIC COMMUNICATIONS, TRANSACTIONS, AND SIGNATURES

Visiting the Site, sending us emails, and completing online forms constitute electronic communications. You consent to receive electronic communications, and you agree that all agreements, notices, disclosures, and other communications we provide to you electronically, via email and on the Site, satisfy any legal requirement that such communication is in writing. YOU HEREBY AGREE TO THE USE OF ELECTRONIC SIGNATURES, CONTRACTS, ORDERS, AND OTHER RECORDS, AND TO THE ELECTRONIC DELIVERY OF NOTICES, POLICIES, AND RECORDS OF TRANSACTIONS INITIATED OR COMPLETED BY US OR VIA THE SITE. You hereby waive any rights or requirements under any statutes, regulations, rules, ordinances, or other laws in any jurisdiction which require an original signature or delivery or retention of non-electronic records, or to payments or the granting of credits by any means other than electronic means.

27. CALIFORNIA USERS AND RESIDENTS

If any complaint with us is not satisfactorily resolved, you can contact the Complaint Assistance Unit of the Division of Consumer Services of the California Department of Consumer Affairs in writing at 1625 North Market Blvd., Suite N 112, Sacramento, California 95834 or by telephone at (800) 952-5210 or (916) 445-1254.

28. MISCELLANEOUS

These Terms of Use and any policies or operating rules posted by us on the Site or in respect to the Site constitute the entire agreement and understanding between you and us. Our failure to exercise or enforce any right or provision of these Terms of Use shall not operate as a waiver of such right or provision. These Terms of Use operate to the fullest extent permissible by law. We may assign any or all of our rights and obligations to others at any time. We shall not be responsible or liable for any loss, damage, delay, or failure to act caused by any cause beyond our reasonable control. If any provision or part of a provision of these Terms of Use is determined to be unlawful, void, or unenforceable, that provision or part of the provision is deemed severable from these Terms of Use and does not affect the validity and enforceability of any remaining provisions. There is no joint venture, partnership, employment or agency relationship created between you and us as a result of these Terms of Use or use of the Site. You agree that these Terms of Use will not be construed against us by virtue of having drafted them. You hereby waive any and all defences you may have based on the electronic form of these Terms of Use and the lack of signing by the parties hereto to execute these Terms of Use.

29. CONTACT US

In order to resolve a complaint regarding the Site or to receive further information regarding the use of the Site, please contact us at:

Backers Hub SRL

Tache Ionescu 8A

Bucharest 010354

Romania

hello@hoolens.com

OUR WEBSHOP IS CURRENTLY CLOSED AS WE PREPARE THE NEW COLLECTION TO BE LAUNCHED IN EXCLUSIVITY ON KICKSTARTER on February 7th