Informații despre livrare

Politică de livrare

Ultima actualizare pe 15 mai 2023

 Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele în care litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții.

Următoarele definiții vor avea același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul acestei politici:

 • referiți la persoana care accesează sau folosește Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia respectiva persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.
 • Noi (denumiti fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în prezentul Contract) ne referim la Backers Hub SRL, cu sediul la Tache Ionescu 8A București 010354 .
 • Serviciul se referă la site-ul web.
 • Site-ul web se referă la site-ul accesibil de pe https://www.hoolens.com .
 • Bunurile se referă la articolele oferite spre vânzare prin Serviciu.
 • Comenzile înseamnă o solicitare din partea dvs. de a cumpăra Bunuri de la noi.

Livrare

Când îmi voi primi comanda?

 • De obicei, durează 2 săptămâni pentru a procesa o comandă, după care este expediată.
 • Există unele excepții în care o comandă poate fi expediată mai târziu de două (2) săptămâni. Dacă acesta este cazul pentru comanda dumneavoastră, atunci data estimată de livrare prezentată la finalizarea comenzii va ține cont de data efectivă de expediere.
 • Oferim următoarele opțiuni de livrare:

- GRATUIT pentru o comandă de peste 150 de euro (Pentru clientul care pleacă într-o zonă îndepărtată, se va cere un plus de 20 de euro.

- Livrare Express (DHL). Preturi in functie de tara, pretul este afisat la checkout.

Timpul de livrare vă va fi pus la dispoziție de către compania de curierat atunci când comanda dumneavoastră este expediată. 

 • Dacă întâmpinăm un volum mare de comenzi, expedițiile pot fi întârziate cu câteva zile. Vă rugăm să acordați zile suplimentare în tranzit pentru livrare. Dacă va exista o întârziere semnificativă în expedierea comenzii dvs., vă vom contacta prin e-mail.
 • Ocazional pot apărea întârzieri de livrare.

Vă rugăm să rețineți: din cauza scenariului actual de pandemie de COVID-19, ar putea exista unele întârzieri, dar produsul și banii dvs. sunt pe mâini sigure.

 • Perioadele noastre de împlinire pot fi mai lungi decât de obicei și pot continua să crească până când lucrurile revin la normal. Observăm întârzieri în lanțul nostru de aprovizionare, inclusiv în distribuitori și transportatorii de transport maritim, deoarece întreaga industrie se confruntă cu provocări.

Voi fi taxat vamal pentru comanda mea?

Ne angajăm să oferim servicii excelente și suport comunității globale. Acestea fiind spuse, transportul internațional poate fi complicat, așa că dorim să vă oferim cât mai multe informații posibil. Dacă după ce ați citit toate acestea, aveți întrebări specifice, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Când utilizați cardul dvs. de credit, vi se va factura în euro, iar compania dvs. de card de credit vă va factura în moneda locală la cursul de schimb curent.

Livrările internaționale pot fi supuse unor taxe de import, taxe și/sau taxe vamale. Aceste taxe sunt responsabilitatea exclusivă a destinatarului. Dacă o livrare este refuzată și returnată, veți fi responsabil pentru orice taxe de import și/sau costurile de transport de retur suportate de noi. Aceste taxe sunt specifice țării de destinație. Prin urmare, nu știm care va fi suma. Taxa de transport și manipulare aplicată de noi la finalizare NU acoperă taxe, taxe sau taxe de intermediere. Vă rugăm să fiți pregătit să plătiți aceste taxe atunci când vă este livrat pachetul. În cazul în care coletul ne este refuzat sau returnat, toate taxele sau taxele vamale vor fi percepute de dvs. Pentru mai multe detalii despre taxele de import, consultați secțiunea „ Taxe internaționale, taxe și alte taxe ” de mai jos.

Uneori, departamentul vamal al țării dvs. va solicita informații suplimentare pentru a vă valida expedierea pentru livrare. Dacă vă solicită o factură sau o factură comercială, puteți găsi o copie a acesteia uitându-vă la istoricul comenzilor din profilul dvs. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați.

 Ce se întâmplă dacă comanda mea este întârziată?

Dacă livrarea este întârziată din orice motiv, vă vom anunța cât mai curând posibil și vă vom informa cu privire la o dată estimată revizuită pentru livrare.

Am introdus o adresă greșită în momentul plății. Pot să-l schimb?

Dacă comanda este încă în faza de procesare, atunci o putem modifica. Vă rugăm să ne contactați la hello@hoolens.com cel mai devreme. Cu toate acestea, dacă comanda este deja expediată, atunci nu putem face nimic în acest caz.

Comanda mea ar trebui să fie aici până acum, dar încă nu o am. Ce ar trebuii să fac?

Înainte de a lua legătura cu noi, vă rugăm să ne ajutați făcând următoarele:

 • Verificați e-mailul de confirmare a expedierii pentru eventuale greșeli la adresa de livrare
 • Întrebați oficiul poștal local dacă au pachetul dvs
 • Treceți pe la vecini în cazul în care curierul a lăsat coletul cu ei

Dacă adresa de expediere a fost corectă și coletul nu a fost lăsat la oficiul poștal sau la vecinul dvs., contactați-ne la hello@hoolens.com cu numărul de comandă.

Dacă ați găsit o greșeală la adresa dvs. de livrare, vă putem trimite o comandă de înlocuire, dar transportul va fi pe propriile cheltuieli.

Cum îmi urmăresc comanda?

Veți primi un link de urmărire prin e-mail când comanda dvs. este expediată. Dacă aveți întrebări despre urmărirea sau expedierea dvs., trimiteți-ne o linie la hello@hoolens.com .

Am primit un produs greșit/deteriorat, ce ar trebui să fac?

Ne pare rău dacă produsul comandat a sosit deteriorat. Pentru a ne ajuta să rezolvăm acest lucru rapid, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la i hello@hoolens.com în termen de paisprezece (14) zile cu fotografii/videoclipuri ale produsului deteriorat, numărul dumneavoastră de comandă și orice alte detalii pe care le aveți despre comanda dumneavoastră. Vă vom reveni cu o rezoluție cât mai curând posibil!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați pagina noastră privind politica de rambursări și returnări.

Taxe internaționale, taxe și alte taxe

 Costul de livrare: Acesta este costul perceput de noi la finalizarea comenzii pentru a acoperi costul metodei de expediere pe care o selectați pentru comanda dumneavoastră. Cu excepția cazului în care este declarat explicit în scris de către reprezentantul nostru, aceasta nu acoperă niciunul dintre următoarele:

Taxe și taxe: Acestea sunt aplicate de departamentul vamal al țării dvs. în funcție de valoarea și caracteristicile a ceea ce este importat. Fiecare țară are propriile sale reglementări și proceduri unice.

Taxe de brokeraj: acestea sunt percepute de o companie pentru a facilita tranzacțiile dintre cumpărători și vânzători. Taxa de intermediere se percepe pentru servicii precum negocieri, vânzări, achiziții, livrare sau consiliere cu privire la tranzacție. În cazul importului de transporturi, companiile de brokeraj servesc adesea ca mijloc prin care transportul este vămuit prin intermediul departamentului vamal și al protecției frontierelor dintr-o țară. Aceste servicii pot suporta adesea o taxă.

În funcție de procedurile de vămuire ale unei țări, o companie de brokeraj se va ocupa de documentele și se va ocupa de necazul importului unui pachet.

În unele țări, puteți evita aceste comisioane de intermediere, vămuind singur pachetul la o unitate vamală. Verificați legile vamale ale țării dvs. și vedeți dacă este posibil. De asemenea, puteți contacta transportatorul de transport și să întrebați dacă puteți șterge singur coletul. Asigurați-vă că aveți numărul dvs. de urmărire pentru ca ei să facă referire.

Taxe auxiliare: acesta este practic un cuvânt mare pentru taxele suplimentare aplicate de transportatorul de transport. Aceste taxe pot include lucruri precum taxe de depozitare, taxe de vămuire accelerată și taxe pentru necesitatea corectării documentației vamale. Factura dvs. vamală ar trebui să aibă o defalcare a taxelor dacă acestea sunt aplicate. Majoritatea livrărilor nu implică taxe auxiliare mari, dar ar trebui să verificați modul în care anumiți transportatori de transport se ocupă de taxele auxiliare.

ÎNTREBĂRI

Dacă aveți întrebări referitoare la politica noastră de expediere, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: hello@hoolens.com

OUR WEBSHOP IS CURRENTLY CLOSED AS WE PREPARE THE NEW COLLECTION TO BE LAUNCHED IN EXCLUSIVITY ON KICKSTARTER on February 7th