Premiul La French Tech

La French Tech Award

Am fost onorați cu prestigiosul premiu pentru cel mai bun startup francez de tehnologie în dezvoltare în străinătate "Best French Tech Startup in Development Abroad". Această recunoaștere este o dovadă a muncii echipei noastre, a dăruirii și a sprijinului incredibil pe care l-am primit de la voi toți. Nu am fi putut atinge această etapă fără credința voastră în viziunea noastră.

Pentru cei care s-ar putea să se întrebe ce este „La French Tech”, este o mișcare vibrantă și dinamică care promovează creșterea și succesul startup-urilor franceze pe scena globală. Acesta servește ca un brand colectiv pentru ecosistemul tehnologic francez, unind antreprenori, investitori și diverse organizații de sprijin din întreaga țară. La French Tech este condus de angajamentul guvernului francez de a încuraja inovația, antreprenoriatul și de a poziționa Franța ca un centru lider pentru tehnologie și inovare. Suntem mândri să facem parte din această comunitate înfloritoare și recunoscători pentru oportunitățile pe care ni le-a oferit.

Vă mulțumim, susținătorii noștri valoroși și clienții noștri, pentru că sunteți parte integrantă a călătoriei noastre și ați făcut posibilă această realizare. Sprijinul vostru continuu a fost esențial pentru a ne propulsa înainte și suntem încântați să vă împărtășim și mai multe succese în viitor. Împreună, avem un impact semnificativ și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această călătorie remarcabilă pe măsură ce ne aducem viziunea în lume.

Te-ar putea interesa

The importance of the blue light filter

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.